Ledige kontorplasser til leie i Hausmannsgate

SLA er et naturbasert designstudio med fokus på byutvikling og landskapsarkitektur. Vi er i overkant av 25 ansatte, og holder til sentralt i Oslo sentrum på «byens tak» i Hausmannsgate 6. Da tidligere leietakere er flyttet videre, har vi for øyeblikket ledige kontorplasser som vi ønsker å leie ut rimelig til andre kreative virksomheter – gjerne med lignende fokus og interesse.

Lokalene er innredet som åpne industrilokaler, med gode lysforhold og høyt under taket. Arbeidsplassene står i grupper av 6 skrivebord (se plantegning), og kan leies individuelt eller gruppevis. I utgangspunktet dreier det seg om 6-12 møblerte plasser, men vi er også åpne for å diskutere utleie av hele den ene fløyen (158 m2) dersom dette skulle være av interesse. Her kan det gjøres plass til opptil 18 plasser.

Lokalet ligger i 8. etasje, og et steinkast unna Oslo S, Grønland og Grünerløkka. Vi har et hyggelig kjøkken hvor vi spiser lunsj og møtes i sosiale sammenhenger, og selvfølgelig felles inngang, garderobe, toaletter, dusj, møterom og kopirom. En rekke andre arkitektvirksomheter holder også til i bygningen, og vi har et godt miljø på tvers av kontorer og etasjer.

Kontorplassene er ledig omgående.

Ta kontakt med daglig leder Kjersti Wikstrøm på telefon 400 47 627, eller på e-post kwi@sla.dk

Nøkkelinformasjon

  • Type lokale: Kontorplass