Kontorfellesskap i 3. Etasje på St. Olavs plass i Oslo sentrum

Lokalene egner seg ekstra godt for ARK/LARK/IARK/RI eller beslektete arbeidsområder.

Vi har et ledig lokale på ca. 48 m2 netto leieareal i et delvis åpent kontorlandskap, sammen med 5 mindre arkitektkontorer, 1 interiørarkitekt/møbelprodusentfirma og 2 forlagsagenter/kommunikasjonsrådgivere – tilsammen ca. 20 pers. Lokalet rommer inntil 8 arbeidsplasser.

Alternativt har vi et mindre lokale på ca. 22 m2 netto leieareal, som rommer 3-4 arbeidsplasser.

Arealene som er oppgitt er netto kontorareal. Det er i tillegg felles inngang, kantine/spiserom, to møterom, toaletter m/ dusj og teknisk rom.

Lokalet er nylig opp-pusset og innredet som halvåpent industrilokale, med gode lysforhold og ventilasjonsanlegg. Det er tilgang til fibernett og evt. møbler etter avtale.

St. Olavs plass ligger kun et steinkast fra Nasjonalteateret og er en av byens hyggeligste, fotgjengerprioriterte plasser med beplantning, «lysfontene», hotell, Edderkoppen teater og uteserveringer på tre sider. I byggets 1 etasje ligger kafeen «blings» som selger gode bakevarer og drikke, en pizzarestaurant og en Kiwi forretning.

Interesserte bes vennligst ta kontakt med utleier STOP 33 AS v/ siv ark MNAL Peter L’orange på telefon 917 96 230 eller på mail peter@palias.no

Nøkkelinformasjon

  • Type lokale: Lokale til leie